Iată cum prepari o pască fără aluat, cu brânză de vaci şi stafide. Acesta este un desert ușor şi delicios pentru masa de Paște.
Pasca fără aluat cu brânză de vaci şi stafide este dulcele așteptat de întreaga familie în ziua de Paște.
Rețeta este foarte simplă, dar trebuie respectată întocmai. De pe lista produselor care nu au voie să lipsească începem cu brânza de vaci dulce.
Ingrediente pentru pască:
Cum prepari o pască fără aluat
Pentru pasca fără aluat se amestecă mai întâi brânză cu zahărul, zahărul vanilat, coajă de la lămâie, praful de budincă și praful de copt, smântână, grișul, stafidele, gălbenușurile de ou și albușurile bătute spumă.
Dacă brânză este prea moale se mai poate adăuga griș.
Se tapetează o formă rotundă de tort cu hârtie de copt, se toarnă compoziția și se băgă la cuptor. Se lasa aproximativ o oră la copt.
Pasca fără aluat se lasă la răcit în tavă, se pudrează cu zahăr și se taie când s-a răcit de tot.
Iată pașii de urmat explicați cât mai pe scurt:
Pofta bună și Paște Fericit!
PE ACELAȘI SUBIECT:
REȚETĂ PASCĂ și PASCĂ FĂRĂ ALUAT. 11 rețete de pască, numai bune de pus pe masa de Paște
Rețeta de pască a lui chef Adi Hădean | Cele 3 trucuri ale fostului jurat Masterchef de la Pro TV